Grandmaster Flash

Станица 26, Скопје

21:00

26 Feb

Grandmaster Flash

Детали за настанот

Датум (старт) 26-02-2019
Локација Станица 26
Град Скопје
Почеток 21:00

Мапа на настанот

Grandmaster Flash

По повод 15ет години постоење на SureShotz Entertainment во соработка со 3 Гонга, со гордост Ви го најавуваат гостувањето на еден од највлијателните луѓе во Hip-Hop културата – Grandmaster Flash. Настанот, кој е во склоп на неговата турнеја “Hip-Hop: People, Places and Things”, ќе се одржи на 26ти февруари/вторник, во клубот Станица 26 со почеток во 21:00 часот. Тој, за прв пат пред скопската публика ќе се претстави со двочасовен сет, што ќе претставува музички времеплов, и едуцирање за сe она што значи hip-hop од 70те години па до денес.

Билети