GP & STEFFONATOR

Central Park Summer Club, Skopje

19:00

14 Sep

GP & STEFFONATOR

Детали за настанот

Датум (старт) 14-09-2019
Локација Central Park Summer Club
Град Skopje
Почеток 19:00

Мапа на настанот

GP & STEFFONATOR

Најпознатите youtuberi во нашиот регион, GP & Steffonator со клубски перформанс во Скопје, во клубот Централ Парк. Настанот е предвиден да започне во 19.00 часот.

Билети