GREEN BEACH FESTIVAL

Хотел Еуротел, Струга

21:00 04:00

01 - 03 Aug

GREEN BEACH FESTIVAL

Детали за настанот

Датум (старт) 01-08-2019
Датум (крај) 03-08-2019
Локација Хотел Еуротел
Град Струга
Почеток 21:00
Крај 04:00

Мапа на настанот

GREEN BEACH FESTIVAL

The 10th anniversary edition of GREEN BEACH FESTIVAL puts forth a two-day program for the no.1 summer party
1st & 2nd August 2019, Struga

✔ Confirmed acts:
Paul Kalkbrenner ✖ Thursday, August 1, 2019
Adriatique (4 Hour Set) ✖ Friday, August 2, 2019

Одберете 4 билети преку овој линк 4+1 билети,  а петтиот ќе го добиете гратис на Вашата e-mail адреса.

VIP билетите и VIP пакетите може да ги набавите онлајн или на 076 350 036

Билети

 • ДВОДНЕВЕН ФЕСТИВАЛСКИ БИЛЕТ

  Купи билети

  Партер, Цена: 850ден.

 • 4+1 ДВОДНЕВЕН ФЕСТИВАЛСКИ БИЛЕТ

  Купи билети

  Партер, Цена: 3400ден.

 • ЕДНОДНЕВЕН БИЛЕТ 1-АВГУСТ

  Купи билети

  Партер, 01-08-2019 Цена: 700ден.

 • VIP БИЛЕТ 1-АВГУСТ

  Купи билети

  VIP, 01-08-2019 Цена: 1200ден.

 • ЕДНОДНЕВЕН БИЛЕТ 2-АВГУСТ

  Купи билети

  Партер, 02-08-2019 Цена: 300ден.

 • VIP БИЛЕТ 2-АВГУСТ

  Купи билети

  VIP, 02-08-2019 Цена: 1000ден.

 • ДВОДНЕВЕН VIP ФЕСТИВАЛСКИ БИЛЕТ

  Купи билети

  VIP, Цена: 2000ден.

 • 4 VIP Билети + 12 Heineken + Барска Маса 1-АВГУСТ

  Купи билети

  VIP ПАКЕТ, 01-08-2019 Цена: 5000ден.

 • 4 VIP Билети + 12 Heineken + Барска Маса 2-АВГУСТ

  Купи билети

  VIP ПАКЕТ, 02-08-2019 Цена: 5000ден.

 • 4 VIP Билети + Smirnoff 1L + 4 Red Bull + Барска Маса 1-АВГУСТ

  Купи билети

  VIP ПАКЕТ, 01-08-2019 Цена: 6500ден.

 • 4 VIP Билети + Smirnoff 1L + 4 Red Bull + Барска Маса 2-АВГУСТ

  Купи билети

  VIP ПАКЕТ , 02-08-2019 Цена: 6500ден.

 • 4 VIP Билети + JB 1L + 4 Red Bull + Барска Маса 1-АВГУСТ

  Купи билети

  VIP ПАКЕТ, 01-08-2019 Цена: 7500ден.

 • 4 VIP Билети + JB 1L + 4 Red Bull + Барска Маса 2-АВГУСТ

  Купи билети

  VIP ПАКЕТ, 02-08-2019 Цена: 7500ден.

Листа на артисти

PAUL KALKBRENNER

PAUL KALKBRENNERGermany

Неповторливиот уметник на кој му успева да биде врвен и на андерграунд и на мејнстрим сцената во исто време, пристигнува за прв пат во Македонија, на 1-ви август во Струга!

ADRIATIQUE

ADRIATIQUESwitzerland

Adriatique - највозбудливото техно DJ дуо во моментов, премиерно во Македонија на 2-ри август на Green Beach Festival во Струга

Продажни места

GBFF