ГОЛЕМА РЕТРО ЗАБАВА – FOREVER YOUNG

VIP Арена Борис Трајковски, Скопје

21:00

05 Apr

ГОЛЕМА РЕТРО ЗАБАВА – FOREVER YOUNG

Event details

Date (start) 05-04-2019
City Скопје
Time (start) 21:00

Event map

ГОЛЕМА РЕТРО ЗАБАВА – FOREVER YOUNG

После долго време забава за сите генерации кои се вечно млади.

Најдобрите ретро диџеи на едно место, забава во раните утринси часови.

Билетите се достапни онлајн и на сите продажни места на МкТикетс

 

Tickets

  • Стандарден билет

    Buy tickets

    Партер, 05-04-2019 Price: 300ден.

Tickets shops

allm