Фестивалски билет/ N-H // LON Festival

N-H // LON Festival, , Плажа Елен Камен, Центар за култура „Браќа Миладиновци“, Струга Струга

00:00

14 - 16 Jun

Фестивалски билет/ N-H // LON Festival

Детали за настанот

Датум (старт) 14-06-2019
Датум (крај) 16-06-2019
Фестивал N-H // LON Festival
Простор Хангар, Плажа Елен Камен, Центар за култура - летна сцена
Град Струга Струга
Почеток 00:00

Мапа на настанот

Фестивалски билет/ N-H // LON Festival

Бидете дел од најлудата фестивалска авантура на струшко-охридското крајбрежје оваа сезона, ни претстои маратонска журка кој ќе трае повеќе од 32 часа на четири локации Open Air, индустриски хангар, целодневна журка на изолирана плажа и афтер парти крстарење на брод се само дел од фестивалските локации кои ве очекуваат. Програмата ја предводат иконите на берлинската техно сцена Ancient Methods и Daniela La Luz, покрај нив ве очекуваат уште 15 артисти од домашната и европската електронска сцена.

Ве очекуваме во Струга на 14ти Јуни!

Билети

Продажни места

all