EXIT TRIBE 2019

Петроварадинска тврдина, Нови Сад, Србија

04 - 07 Jul

EXIT TRIBE 2019

Детали за настанот

Датум (старт) 04-07-2019
Датум (крај) 07-07-2019
Град Нови Сад, Србија
Почеток

Мапа на настанот

ЕГЗИТ Фестивал

www.exitfest.org

СО EXIT НЕМА ЗИМА!
Само за празниците, EXIT ти подарува и МОРЕ!
Со секоја купена EXIT влезница на подарок ги добиваш и Sea Star Festival и Sea Dance Festival! Акцијата важи за сите постоечки купувачи на билети за следниот EXIT, како и за сите кои ќе ги купат до крај на новогодишната акција, а кои за овие влезници се регистрираат во периодот од 1-ви до 28-ми февруари!

Важни информации за Еxit Festival влезниците

• Влезниците за Exit Festival се валидни само за државјани на Република Македонија.
• Влезницата ( PDF ваучер ), задолжително треба да биде испечатена во А4 формат при замена за фестивалска нараквица.
• Влезниците кои не се испечатени ќе се сметаат за неважечки !
• При замена на влезницата ( PDF ваучер ), задолжително е потребно да се приложи документ за лична идентификација.
• Замената на влезницата ( PDF ваучер ), за фестивалска нараквици, ќе биде извршена на заменските места на EXIT Festival.
• Фестивалската нараквица овозможува влез на Exit Festival еднаш дневно во текот на фестивалот.
• Оштетената фестивалска нараквица ќе се смета за невалидна !
• Камп нараквицата претставува влез во камп зоната на фестивалот.
• Локалната туристичка такса ( 1.1 ЕUR дневно ), не е вклучена во цената на камп билетот и се наплаќа директно на рецепцијата при влезот од кампот.
• Сите информации во врска со замената на билетите, ќе бидат објавени 7 дена пред почетокот на фестивалот преку www.exitfest.org

Еxit Festival – Еднодневен билет

Овој билет ви овозможува еднократен влез на првиот ден од фестивалот – 4-ти Јули.

Влезовите ќе бидат отворени од 19:00 до 03:00 часот.

Отпечатете го Вашиот ваучер (за еден ден) и користете го како карта за влез на 4ти јули.

Exit Festival – Камп Билет

Вашиот камп билет ( PDF Ваучер ), ќе биде заменет за камп нараквица.
Камп нараквицата претставува влез во камп зоната на фестивалот.
Локалната такса за престој во кампот ( 1.1 ЕUR дневно ), не е вклучена во цената на камп билетот и се наплаќа директно на рецепцијата при влезот од кампот.

Билети

Листа на артисти

The CURE

The CUREEngland

The Cure are an English rock band formed in Crawley, West Sussex, in 1976. The band has experienced several line-up changes, with vocalist, guitarist, and principal songwriter Robert Smith being the only constant member. The Cure first began releasing music in the late 1970s with their debut album Three Imaginary Boys (1979); this, along with several early singles, placed the band as part of the post-punk and new wave movements that had sprung up in the wake of the punk rock revolution in the United Kingdom. During the early 1980s, the band's increasingly dark and tormented music (as well as Smith's stage look) was a staple of the emerging style of music known as gothic rock.

Dimitri Vegas & Like Mike

Dimitri Vegas & Like MikeBelgium

Dimitri Vegas & Like Mike is a Belgian DJ and record production duo, composed of brothers Dimitri Thivaios and Michael Thivaios. They were ranked No. 1 in 2015 and were ranked No. 2 in 2014, 2016, 2017 and 2018 on DJ Mag's Top 100 DJs list.

Продажни места

jug