Драмски театар Скопје

Драмски Театар Скопје, Скопје

20:00

05 - 27 Dec

Драмски театар Скопје

Детали за настанот

Датум (старт) 05-12-2018
Датум (крај) 27-12-2018
Град Скопје
Почеток 20:00

Билети

Мапа на настанот

Продажни места

allm