Д ФЕСТИВАЛ 4+1

ДОЈРАН, Дојран

12 - 14 Jul

Д ФЕСТИВАЛ 4+1

Детали за настанот

Датум (старт) 12-07-2019
Датум (крај) 14-07-2019
Локација ДОЈРАН
Град Дојран
Почеток

Мапа на настанот

Д ФЕСТИВАЛ 4+1

Одберете четири (4) билети и петтиот ќе го добиете гратис

4+1! 🎉 Ако немаш билет за Д Фестивал 2019, сега е идеално време да ја собереш екипата затоа што за четири купени билети добивате уште еден на подарок! 🎁🎊🤝💕

Најдругарската понуда на #ДФестивал е активна онлајн и на продажниот штанд на Д Фестивал во Skopje City Mall.

Билети