DEVITO

Ракометно игралиште Битола, Битола

20:00

16 Jun

DEVITO

Event details

Date (start) 16-06-2022
City Битола
Time (start) 20:00

Event map

DEVITO

Еден од моментално најактуелните млади артисти во регионот, мистериозниот Девито за прв пат со свој концерт во Битола ! Раперот кој се прослави со хитовите како „Uh“, „Aligatori“, „Oduzet“, „Barbie“, „Vudu“ ,”Roze”, “Mame mi”…и многу други, доаѓа на 16-ти јуни на Ракометното игралиште да ја “запали“ Битола. Маската е негов заштитен знак а речиси секоја нова песна во рекордно време добива милионски прегледи и брзо го обезбедува своето место во трендингот на YouTube и топ листите низ регионот. На 16-ти јуни, најдобрата забава во градот и околината со сигурност ќе биде на Ракометно ! Ве очекуваме во голем број заедно да го запознаеме ликот под маската и псевдонимот Девито. Пред настапот на ѕвездата на вечерта,  Ве очекуваат DJ Ace Mice и DJ Chico кои ќе загреваат атмосферта пред спектаклот кој следува.

Tickets

Tickets shops

СКОПЈЕ

LITERATURA.MK – EAST GATE MALL
LITERATURA.MK – VERO JUMBO
LITERATURA.MK – ГТЦ ПРИЗЕМЈЕ
LITERATURA.MK – Ул. Македонија
LITERATURA.MK – RAMSTORE MALL
LITERATURA.MK – ТЦ БУЊАКОВЕЦ
LITERATURA.MK – SKOPJE CITY MALL
ЈУГОТОН – ГТЦ 1 кат

ВЕЛЕС

УНИСОН – Благој Ѓорев 9

РАДОВИШ

HALKIDIKI TRAVEL- Партизанска бр. 43

ПРИЛЕП

T.A. БРАН – Пере Тошев 75

СТРУМИЦА

ТА САФАРИ – ул. Благој Јанков Мучето бр. 2
LITERATURA.MK – Благој Јанков Мучето бр. 4

КУМАНОВО

Кафе Бар АГОРА – T.Ц. Гарнизон

МАКЕДОНСКА КАМЕНИЦА

CLIFF OF MOHER PUB – Маршал Тито

БИТОЛА

TOBACCO BROTHERS – Широк Сокак
LITERATURA.MK 2 – Широк Сокак 40

ГОСТИВАР

TOBACCO BNB – ул ЈНА бр.1
ВОНА ПЕТ – ул. Живко Брајковски 15

ТЕТОВО

ГРАНД ТОБАКО – Ул. 29 Ноември бр.107 лок бр.2
ТОБАКО МОНАКО – ул. Илинденска 176

ОХРИД

TA ВИС ПОЈ – Бул. Македонски Просветители бр.1

ПРИШТИНА

RAVE TRAVEL – PRISTINA – Fehmi Agani Street 20
rave-travel.com