DAFT PUNK TRIBUTE

Станица 26, Скопје

21:00

24 Apr

DAFT PUNK TRIBUTE

Event details

Date (start) 24-04-2019
City Скопје
Time (start) 21:00

Event map

DAFT PUNK TRIBUTE

Daft Punk Tribute се автентичен лајв дџ сет со осветлени кациги и се што се очекува од висок профил на трибјут шоу. Во отсуство на винстинските Дафт Панк, овој официјален трибјут сет е вистинско шоу кое распродава во последните 7 години.

Ве очекуваме на 24ти Април во Станица 26 со почеток од 21:00 часот

Tickets

  • Стандарден билет

    Buy tickets

    24-04-2019 Price: 400ден.

Tickets shops

allm