CAPITAL T

Плоштад „Мајка Тереза“, Тирана

21:00

19 Sep

CAPITAL T

Детали за настанот

Датум (старт) 19-09-2019
Град Тирана
Почеток 21:00

Билети

Мапа на настанот

Продажни места

allm