Amy Winehouse Real Tribute by “Amy’s House”

Станица 26, Скопје

20:00

16 Mar

Amy Winehouse Real Tribute by “Amy’s House”

Event details

Date (start) 16-03-2023
City Скопје
Time (start) 20:00

Event map

Amy Winehouse Real Tribute by “Amy’s House”

„Amy’s House“, Real Tribute бенд на големата џез и соул пејачка Amy Winehouse, e создаден во Белград 2015 година. Овој музички  состав, од седум врвни музичари кои зад себе имаат голем број сценски настапи, одлучува да ги донесат звукот и магијата на една од најнаградуваните и најдобрите музички автори до незините фанови во регионот.

Со оваа цел, бендот има голем број фестивалски и клубски настани низ Македонија, Србија, Хрватска и Бугарија.  А исто така имаа можност да настапат на еден од најстарите фестивали во Белгија, Fonnefeesten 2080, пред 10 000 публика

Tickets

Tickets shops

СКОПЈЕ

LITERATURA.MK – EAST GATE MALL
LITERATURA.MK – VERO JUMBO
LITERATURA.MK – ГТЦ ПРИЗЕМЈЕ
LITERATURA.MK – Ул. Македонија
LITERATURA.MK – RAMSTORE MALL
LITERATURA.MK – ТЦ БУЊАКОВЕЦ
LITERATURA.MK – SKOPJE CITY MALL
ЈУГОТОН – ГТЦ 1 кат

ВЕЛЕС

УНИСОН – Благој Ѓорев 9

РАДОВИШ

HALKIDIKI TRAVEL- Партизанска бр. 43

ПРИЛЕП

T.A. БРАН – Пере Тошев 75

СТРУМИЦА

ТА САФАРИ – ул. Благој Јанков Мучето бр. 2
LITERATURA.MK – Благој Јанков Мучето бр. 4

КУМАНОВО

Кафе Бар АГОРА – T.Ц. Гарнизон

МАКЕДОНСКА КАМЕНИЦА

CLIFF OF MOHER PUB – Маршал Тито

БИТОЛА

TOBACCO BROTHERS – Широк Сокак
LITERATURA.MK 2 – Широк Сокак 40

ГОСТИВАР

TOBACCO BNB – ул ЈНА бр.1
ВОНА ПЕТ – ул. Живко Брајковски 15

ТЕТОВО

ГРАНД ТОБАКО – Ул. 29 Ноември бр.107 лок бр.2
ТОБАКО МОНАКО – ул. Илинденска 176

ОХРИД

TA ВИС ПОЈ – Бул. Македонски Просветители бр.1

ПРИШТИНА

RAVE TRAVEL – PRISTINA – Fehmi Agani Street 20
rave-travel.com