Arctic Monkeys REAL TRIBUTE

Станица 26, Скопје

20:00

20 Feb

Arctic Monkeys REAL TRIBUTE

Детали за настанот

Датум (старт) 20-02-2020
Локација Станица 26
Град Скопје
Почеток 20:00

Мапа на настанот

Arctic Monkeys REAL TRIBUTE

Arctic Monkeys tribute Band – Stereo Deficit, групата првично беше создадена во средината на 2010 година како резултат на взаемната љубов меѓу тројца браќа према разноврсните прогресивни музики. Подоцна им се придружи и четвртиот член на бендот за најпосле да се оформи Arctic Monkeys tribute band.

Членови на бендот се: Стефан Мијајловиќ (гитара / вокал), браќа Матиќ, Андреа (гитара / вокал), Никола (бас) и Алекс (тапани / вокали). Зад нив бројат многу настапи во земјата и во регионот, а скоро секогаш публиката е воодушевена од нивните изведби на најголемите хитови на Arctic Monkeys.

Видео од нивните изведби може да погледнете на
https://www.youtube.com/watch?v=UCchaiYWIkY

Билети

Продажни места

allm