André Rieu

С.Ц. Борис Трајковски, Скопје

20:00 23:00

27 Nov

André Rieu

Event details

Date (start) 27-11-2020
City Скопје
Time (start) 20:00
Time (end) 23:00

Event map

André Rieu

Воодушевен од публиката, светската ѕвезда André Rieu повторно во Скопје!

Со задоволство најавуваме дека по минатогодишниот рекордно распродаден концерт, „кралот на валцерот” Андре Риу заедно со својот оркестар „Јохан Штраус“ и комплетно нова програма, во ноември ќе гостува во С.Ц. Борис Трајковски – Скопје.

Онлајн билетите се веќе во продажба, а од петок, 13-ти март ќе бидат достапни и во продажните места:

Скопје: Literatura.mk ул. Македонија, Literatura.mk – ТЦ Буњаковец, Literatura.mk ГТЦ-приземје, Универзална сала

Куманово: Aгора, Тетово: Тобако Монако, Гранд Тобако Велес: Унисон, Гостивар: Вона Пет, Кичево: Т.А. Меридијан, Прилеп: T.A. Бран,  Охрид: Т.А. Глобус Травел, Косово/Приштина: Rave Travel

Сите билети за концертот се за седење ( партер и трибини )

Број за резервации: +389 76 474 453
email за резервации: deni@password.mk

ИНФОРМАЦИИ ЗА БИЛЕТИ СО ОГРАНИЧЕНА ВИДЛИВОСТ:

Билетите со органичена видливост се билети за седишта од кои делумно е попречена прегледноста кон сцената (на пример: бариери, звучник, камера, сценографија или делови од инфраструктурата на концертната сала). Поради оваа причина, овие билети се продаваат по пониска цена. Билетите за седиштата од ваквите позиции во арената кои се пуштени во продажба се однапред јасно обележани како билети со „ограничена видливост“. Оттаму и евентуалните барања за замена/преместување или рефундирање за време на одржувањето на концертот, од страна на купувачите поради нивниот попречен поглед, нема да бидат земени предвид.

Tickets

  • Стандарден билет

    Buy tickets

    27-11-2020 Price: 2000-7750ден.

Tickets shops

and