American Disco Night – Humanitarian Concert

Национална Oпера и Балет, Скопје

20:00

11 Dec

American Disco Night – Humanitarian Concert

Event details

Date (start) 11-12-2019
City Скопје
Time (start) 20:00

Event map

American Disco Night – Humanitarian Concert

AMERICAN DISCO NIGHT – Голем добротворен концерт на Македонско – Американската Алумни Асоцијација

По минатогодинешниот успех на “Christmas in New York”, овој декември Македонско – американската алумни асоцијација (МААА) организира “American Disco Night” изведуван од солистите во Националната Опера и Балет, на 11-ти декември, 2019 со почеток во 20:00 часот.

Уживајте во диско-звуците од ’70-тите и ’80-тите, вечер посветена на американските најпопуларни диско композиции на нашиот трет добротворен концерт.

МААА ве поканува да поминеме заедно уште една прекрасна и незаборавна вечер, истовремено помагајќи им на оние на кои им е најпотребно.

Tickets

  • Билет

    Buy tickets

    11-12-2019 Price: 600-800ден.