AMAR GILE

Аква парк – Пробиштип, Пробиштип

21:00 01:00

03 Oct

AMAR GILE

Event details

Date (start) 03-10-2020
City Пробиштип
Time (start) 21:00
Time (end) 01:00

Event map

AMAR GILE

Дами и господа, за прв пат во Аква Парк ќе гостува Амар Гиле со својот бенд, еден од нај бараните балкански ѕвезди. Ве покануваме заедно да се дружиме, бидејќи настаните кои ги организираме долго се паметат.
Почеток 21:00 часот.
Билети во претпродажба по цена од 250 денари и на билетарата на Аква Паркот.
Билети на врата по цена од 350 мкд

Tickets

  • Стандарден билет

    Buy tickets

    26-09-2020 Price: 250ден.