70 ГОДИНИ ТАНЕЦ ЈУБИЛЕЕН КОНЦЕРТ

Национална Oпера и Балет, Скопје

20:00

25 Jun

70 ГОДИНИ ТАНЕЦ ЈУБИЛЕЕН КОНЦЕРТ

Детали за настанот

Датум (старт) 25-06-2019
Град Скопје
Почеток 20:00

Билети

Мапа на настанот