2Bona @ Central park summer club

Central Park Summer Club, Skopje

00:00

16 Jun

2Bona @ Central park summer club

Event details

Date (start) 16-06-2019
City Skopje
Time (start) 00:00

Event map

2Bona @ Central park summer club

#смееливака?
#VRR
#TOUR

Скопското дуо 2BONA ги запали сите поголеми ноќни клубови во изминатиов период низ државата, на 16-ти Јуни за прв пат 2Bona како дуо, ќе го запалат Скопје со клубски концерт во добропознатиот Central Park summer club. Следејки ги модерните трендови на музиката и популарност на новите балкански ѕвезди, Central Park Summer Club со задоволство Ви најавува едни од најголемите на нај популарните Македонски млади хитмејкери 2Bona!!!

За да ја потврдиме 100% забавата, како специјални гости на настанот Ви ја најавуваме целата екипа на Urban Records!!!

Ве советуваме навремено да ги обезбедите вашите влезни билети.

Tickets

  • Стандарден билет

    Buy tickets

    16-06-2019 Price: 400ден.

Tickets shops

allm