Концерт на 2Бона и Мили

С.Ц. Борис Трајковски, Скопје

20:30

12 Dec

Концерт на 2Бона и Мили

Детали за настанот

Датум (старт) 12-12-2019
Град Скопје
Почеток 20:30

Мапа на настанот

Концерт на 2Бона и Мили

Почитувани,
Ве покануваме на 12.12.2019 во А1 арена (Борис Трајковски) на голем спектакуларен концерт на нашите мегаѕвезди 2БОНА и супер популарниот МИЛИ од соседна Србија. Уште еднаш да покажеме дека сме хумани и да и помогнеме на нашата Јана Арсовска

Билети

Продажни места

ALLM