25 години јубилеј „СВЕТА ЗЛАТА СЛАВИ“ – женски камерен хор

Национална Oпера и Балет, Скопје

20:00

02 Dec

25 години јубилеј „СВЕТА ЗЛАТА СЛАВИ“ – женски камерен хор

Event details

Date (start) 02-12-2021
City Скопје
Time (start) 20:00

Event map

25 години јубилеј „СВЕТА ЗЛАТА СЛАВИ“ – женски камерен хор

„Св. Злата Мегленска“,

диригент: Летка Димовска  Полизова,

Давор Јордановски аранжман и клавијатури,

к.г. Влатко Стефановски – гитара,

Сања Шуплевска – виолина,

Орце Ицковски – фагот

камерен ансамбл „Полифонија“

Александар Јовевски „МОНИСТРА“  кавал и тамбура,

Васил Гарванлиев – вокал,

Калина Велковска  Кали – вокал,

Иван Еминовиќ – пијано

– Фоаје на Национална Опера и Балет

 

Tickets