20 ГОДИНИ ДНК

С.Ц. Борис Трајковски, Скопје

21:00

03 Dec

20 ГОДИНИ ДНК

Event details

Date (start) 03-12-2022
City Скопје
Time (start) 21:00

Event map

20 ГОДИНИ ДНК

Од денес официјално започнува продажбата на влезниците за концертот „20 години ДНК“ на најголемата македонска РнБ/ПОП група.

 

 

Tickets

Tickets shops

0ddv