ТЕАТАР КОМЕДИЈА – РЕПЕРТОАР ЗА МЕСЕЦ ФЕВРУАРИ

Театар Комедија, Скопје

20:00

01 - 17 Feb

ТЕАТАР КОМЕДИЈА – РЕПЕРТОАР ЗА МЕСЕЦ ФЕВРУАРИ

Детали за настанот

Датум (старт) 01-02-2019
Датум (крај) 17-02-2019
Град Скопје
Почеток 20:00

Мапа на настанот

ТЕАТАР КОМЕДИЈА – РЕПЕРТОАР ЗА МЕСЕЦ ФЕВРУАРИ

Поради прогласувањето на 14-ти и 15-ти февруари за денови на жалост,  претставата Вардарски Пастуви што беше закажана за 15.02.2019 е одложена за 16.02.2019 – сабота.

Истите ваучери ќе важат за новиот датум, потребно е само да ги отпечатите и приложите на влез. Доколку новиот датум не Ви одговара, потребно е да се јавите или отидете на билетара за да подигнете карти за замена, за некоја од претставите од репертоарот на Театар Комедија.

Билетарница:+389 2 311 9990

+389 71 330 233

ТЕАТАРОТ ГО ЗАДРЖУВА ПРАВОТО ЗА ПРОМЕНА НА РЕПЕРТОАРОТ

Почеток на претставите: 20:00 часот

Билети