Тајната на Сузана

Национална Oпера и Балет, Скопје

20:00

17 - 18 Dec

Тајната на Сузана

Детали за настанот

Датум (старт) 17-12-2019
Датум (крај) 18-12-2019
Град Скопје
Почеток 20:00

Мапа на настанот

Тајната на Сузана

Премиерата на камерната оперета “Тајната на Сузана” од композиторот Волф Ферари. Премиерата ќе се одржи на 17 а репризата на 18 декември на малата сцена на Македонската опера и балет со почеток во 20часот. Билетите може да се купат и на билетарата на операта, еден час пред почетокот на претставата.

Билети