Сонот на играчките

Македонска Филхармонија, Скопје

11:00

07 Mar

Сонот на играчките

Event details

Date (start) 07-03-2019
City Скопје
Time (start) 11:00

Event map

Сонот на играчките

Симфониски концерт за деца

Диригенти: Елена Митревска; Виктор Митревски

Аниматор: Мартин Јорданоски

Програма: Дебиси, Григ, Понкиели, Моцарт, Бизе…

Tickets

  • Стандарден билет

    Buy tickets

    07-03-2019 Price: 150ден.