“Perpetuum Jazzile” – РАСПРОДАДЕНО !!!

Еден од најголемите и најспектакуларни вокални состави во светот “Perpetuum Jazzile”  на 10.02.2023 во Македонска Филхармонија во Скопје.  “Perpetuum Jazzile” е вокален оркестар од Словенија, посебно ценет од страна на светските музички критичари, кој својата интернационална популарност ja стекна со своите јаки ритмови, кои поседуваат богата хармонија, уникатна креативност, позитивна енергија и разноликост на музички … Продолжи со читање “Perpetuum Jazzile” – РАСПРОДАДЕНО !!!