Сандра Африка

Аква парк – Пробиштип, Пробиштип

23:00

15 Jun

Сандра Африка

Детали за настанот

Датум (старт) 15-06-2019
Град Пробиштип
Почеток 23:00

Мапа на настанот

Сандра Африка

Почитувани,
Аква Парк Пробиштип на 15-ти Јуни (сабота) Ви ја најавува атрактивната балканска ѕвезда Sandra Afrika!!!
Ве покануваме, заедно да бидеме дел од овој настан, кој верувараме дека ќе биде незаборавен.
Како пред група ќе ве забавуваат Blue Band.
Почеток 23:00 часот.
Се гледаме на 15-ти Јуни, не пропуштајте!!!

Информации и резервации на 077754024 Дарио

Билети

Продажни места

allm