„ПОМЕЃУ СОНИШТА И ЛЕТОВИ“ – ГОРАН НАЧЕВСКИ

Национална Oпера и Балет, Скопје

20:00

27 Mar

„ПОМЕЃУ СОНИШТА И ЛЕТОВИ“ – ГОРАН НАЧЕВСКИ

Event details

Date (start) 27-03-2019
City Скопје
Time (start) 20:00

Event map

„ПОМЕЃУ СОНИШТА И ЛЕТОВИ“ – ГОРАН НАЧЕВСКИ

Диригент: Иван Еминовиќ
Режисер: Љупка Јакимовска
Сценограф: Зоран Николовски
Костимограф: Бранкица Јордановска
Кореограф: Маја Каревски
Светло дизајн: Нино Митевски
Концерт Мајстор: Јане Бакевски
Хор мајстор: Јасмина Ѓоргеска
Асс. Диригент: Катерина Стојковска

НАСТАПУВААТ:

Ѕвездата: Александра Лазаревска Василевски
Таткото: Дејан Стоев
Патникот: Невен Силјановски

Балетски пар:
Дете:

Корепетитори: Елена Сиљаноска, Андреј Наунов,
Јанинка Невчева
Инспициенти: Љупчо Полизов, Драган Костадиновиќ,
Марко Павлевски

Хорот и оркестарот на МОБ

Tickets

  • Стандарден билет

    Buy tickets

    27-03-2019 Price: 200ден.