Пепелашка

Национална Oпера и Балет, Скопје

20:00

22 Sep

Пепелашка

Event details

Date (start) 22-09-2019
City Скопје
Time (start) 20:00

Event map

Пепелашка

Инклузивна танцова претстава ,,Пепелашка,, во целосна организација на ЕУРЕКА, од идеа до реализација.

Главните ликови се лица со церебрална парализа во инвалидски колички, а останати улоги се членови на танцово студио ,,Еурека,,.Настанот ќе се отвори со 120 деца на сцена, членови на Еурека.

,,Кога сонот станува реалност,, или ,,Еурека,сон, реалност,, е мотото кое не води.

Tickets