„НОВ СВЕТ“

Македонска Филхармонија, Скопје

20:00

08 May

„НОВ СВЕТ“

Event details

Date (start) 08-05-2019
City Скопје
Time (start) 20:00

Event map

„НОВ СВЕТ“

Диригент: Јерухам Шаровски (Израел)

Солист: Баиба Скриде – виолина (Латвија)

Програма:

Д. Шостакович: Концерт за виолина и оркестар бр. 1

А. Дворжак: Симфонија бр. 9 „Од новиот свет“

Tickets

  • Стандарден билет

    Buy tickets

    08-05-2019 Price: 400-500ден.