МОЈА ЉУБОВ

Македонска Филхармонија, Скопје

20:00

18 Feb

МОЈА ЉУБОВ

Event details

Date (start) 18-02-2019
City Скопје
Time (start) 20:00

Event map

МОЈА ЉУБОВ

Поради прогласувањето на 14-ти и 15-ти февруари за денови на жалост, вечерашниот концертМоја љубов е одложен за 18.02.2019 понеделник. Истите ваучери ќе важат за новиот датум. Потребно е само да ги приложите на билетарата и да подигнете реални билети за влез.

Организатор на настанот: Македонска Филхармонија

Концерт по повод Денот на вљубените
Диригент: Борјан Цанев
Аранжман/орк: Владимир Николов
Програма:
Нина Симон, Чет Бејкер, Стинг/Крис Боти, Паоло Конте, Крег Армстронг, Ела Фицџералд, Енио Мориконе, Ковач, Хинди Захра, Нино Рота…

Tickets