Мозаик Фестивал – Куманово

Центар за Култура Трајко Прокопиев, Куманово

21:00

21 Mar

Мозаик Фестивал  – Куманово

Детали за настанот

Датум (старт) 21-03-2020
Град Куманово
Почеток 21:00

Мапа на настанот

Мозаик Фестивал – Куманово

За првпат кај нас, МОЗАИК 2020 – голема заедничка концертна турнеја на нашите најголеми домашни ѕвезди. затоа што нивната музика ги руши сите бариери. На иста сцена ќе настапат: Владо Јаневски, Влатко Стефановски, Елита Пет, Слаткаристика, Нокаут, Џамбо Агушеви Оркестар, Дани Димитровска, Ферус Мустафов, Туна, Рок симфони и Сам. Скопје – 28 февруари, А1 Арена; Прилеп – 14 март, Центар за култура „Марко Цепенков“ Куманово – 21 март, Центар за култура „Трајко Прокопиев“.

Бидете и вие дел од мозаикот. Се гледаме!

Билети