ЛУЧИЈА ОД ЛАМЕРМУР – ГАЕТАНО ДОНИЦЕТИ- ОТКАЖАНО

Национална Oпера и Балет, Скопје

19 Apr

ЛУЧИЈА ОД ЛАМЕРМУР – ГАЕТАНО ДОНИЦЕТИ- ОТКАЖАНО

Детали за настанот

Датум (старт) 19-04-2019
Град Скопје
Почеток

Билети

Мапа на настанот

Продажни места

all