„КАРМЕН“ И „ВАЛПУРГИСКА НОЌ“ – 70 ГОДИНИ БАЛЕТ

Национална Oпера и Балет, Скопје

20:00

08 Oct

„КАРМЕН“ И „ВАЛПУРГИСКА НОЌ“ – 70 ГОДИНИ БАЛЕТ

Детали за настанот

Датум (старт) 08-10-2019
Град Скопје
Почеток 20:00

Билети

Мапа на настанот