ГОСПОЃИЦИТЕ ОД АВИЊОН – БАЛЕТСКА ПРЕМИЕРА

Национална Oпера и Балет, Скопје

20:00

08 Apr

ГОСПОЃИЦИТЕ ОД АВИЊОН – БАЛЕТСКА ПРЕМИЕРА

Event details

Date (start) 08-04-2021
City Скопје
Time (start) 20:00

Event map

ГОСПОЃИЦИТЕ ОД АВИЊОН – БАЛЕТСКА ПРЕМИЕРА

Музика: Калиопи Букле
Кореограф: Олга Панго
Либрето: Сашо Димовски
Костимограф: Раде Василев
Сцена и дизајн: Емил Петров
 

Учествуваат балетски солисти и ансамблот на Националната опера и балет

Tickets

  • Билет

    Buy tickets

    25-12-2021 Price: 600-1000ден.