Глобален Лидерски Самит Македонија 2018

Македонска Филхармонија, Скопје

09:00 17:00

23 Nov

Глобален Лидерски Самит Македонија 2018

Event details

Date (start) 23-11-2018
City Скопје
Time (start) 09:00
Time (end) 17:00

Event map

Секој има влијание

Твоето влијание значи. Приклучи се на 445,000 твои колеги за да дознаеш како можеш максимално да го користиш, во дводневната лидерска обука од светски ранг.

  • Имај ексклузивен пристап до ексклузивниот пренос на Самитот 2018 тука, во Македонија

  • Ќе добиеш уникатен микс од визија, инспирација, и практични вештини кои можеш веднаш да ги примениш

  • Учи од најразновидните говорници 2018

  • Искористи го Самитот како ресурс за сопствена и трансформација на твојата заедница

  • Придружи се на заедницата христијани истомисленици од повеќе од 135 земји и 60 јазици ширум светот кои ќе присуствуваат на Самитот

Tickets

  • Стандарден билет

    Buy tickets

    Price: 1500ден.