ВЕШТАЧКА ИНТЕЛИГЕНЦИЈА ПРИРОДНА ГЛУПОСТ

КИЦ – Салон 19’19, Скопје

20:00

22 Feb

ВЕШТАЧКА ИНТЕЛИГЕНЦИЈА ПРИРОДНА ГЛУПОСТ

Детали за настанот

Датум (старт) 22-02-2019
Град Скопје
Почеток 20:00

Мапа на настанот

ВЕШТАЧКА ИНТЕЛИГЕНЦИЈА ПРИРОДНА ГЛУПОСТ

ВЕШТАЧКА ИНТЕЛИГЕНЦИЈА ПРИРОДНА ГЛУПОСТ

Поради прогласувањето на 14-ти и 15-ти февруари за денови на жалост,  вечерашниот настан на Никола Тодоровски  “ВЕШТАЧКА ИНТЕЛИГЕНЦИЈА ПРИРОДНА ГЛУПОСТ“ е одложен за 22.02.2019 петок. Истите ваучери ќе важат за новиот датум.

Доколку новиот датум не Ви одговара, потребно е да испратите  е-mail барање за рефундација на info@karti.com.mk

 

Почитувани Дами и Господа

На Ваше големо задоволство најновото стендап шоу на македонскиот актер и стендап комичар Никола Тодороски

“ARTIFICIAL INTELLIGENCE NATURAL STUPIDITY”

или за тие што бегале од часовите по англиски

“ВЕШТАЧКА ИНТЕЛИГЕНЦИЈА ПРИРОДНА ГЛУПОСТ“.

Еден човек со микрофон и 75 минути пеколна комедија која ја исмева човечката глупост!

Зошто и се случува ова на Македонија, дали љубовта е совршена и како ни влијае утринската програма на ТВ се замо дел од темите во ова пеколно смешно стендап шоу.

Кој присуствувал до сега знае, кој не, пропуштил.

Билети