БЕСМРТНОСТ

Македонска Филхармонија, Скопје

20:00

31 Jan

БЕСМРТНОСТ

Детали за настанот

Датум (старт) 31-01-2019
Град Скопје
Почеток 20:00

Мапа на настанот

БЕСМРТНОСТ

  1. 01. 2019

„БЕСМРТНОСТ“

 

Диригент: Сашо Татарчевски

Солист: Нина Костова – Јаневска – пијано

Хор „Драган Шуплевски“ при ФМУ – Скопје

Програма:

Л. В. Бетовен: Увертира за именден оп.115

Л. В. Бетовен: Хорска фантазија за пијано, хор и оркестар, оп. 80

Л. В. Бетовен: Симфонија бр. 2

Билети