ТЕАТАР КОМЕДИЈА – МЕСЕЧЕН РЕПЕРТОАР

Theater of Comedy, Skopje

20:00

01 Mar

ТЕАТАР КОМЕДИЈА – МЕСЕЧЕН РЕПЕРТОАР

Event details

Date (start) 01-03-2019
Date (end) 30-04-2019
City Skopje
Time (start) 20:00

Event map

ТЕАТАР КОМЕДИЈА – МЕСЕЧЕН РЕПЕРТОАР

ТЕАТАРОТ ГО ЗАДРЖУВА ПРАВОТО ЗА ПРОМЕНА НА РЕПЕРТОАРОТ

Почеток на претставите: 20:00 часот

Tickets

 • Дони Дарк, мала сцена

  Buy tickets

  25-03-2019 Price: 300ден.

 • Вардарски Пастуви

  Buy tickets

  26-03-2019 Price: 300ден.

 • Не сега драга

  Buy tickets

  27-03-2019 Price: 300ден.

 • Нема да платам

  Buy tickets

  29-03-2019 Price: 300ден.

 • Вардарски Пастуви

  Buy tickets

  02-04-2019 Price: 300ден.

 • Не сега драга

  Buy tickets

  03-04-2019 Price: 300ден.

 • Жена ми се вика Борис

  Buy tickets

  05-04-2019 Price: 300ден.

 • Мечка

  Buy tickets

  06-04-2019 Price: 300ден.

 • Викенд на мртовци

  Buy tickets

  09-04-2019 Price: 300ден.

 • Вардарски Пастуви

  Buy tickets

  11-04-2019 Price: 300ден.

 • Стјуардеси

  Buy tickets

  12-04-2019 Price: 300ден.

 • Нема да платам

  Buy tickets

  13-04-2019 Price: 300ден.

 • Не сега драга

  Buy tickets

  15-04-2019 Price: 300ден.

 • Дони Дарк

  Buy tickets

  16-04-2019 Price: 300ден.

 • Жена ми се вика Борис

  Buy tickets

  17-04-2019 Price: 300ден.

 • Нема да платам

  Buy tickets

  19-04-2019 Price: 300ден.

 • Вардарски пастуви

  Buy tickets

  20-04-2019 Price: 300ден.

 • Стјуардеси

  Buy tickets

  22-04-2019 Price: 300ден.

 • Викенд на мртовци

  Buy tickets

  23-04-2019 Price: 300ден.