ТЕАТАР ЗА ДЕЦА И МЛАДИНЦИ

Theater for Children and Youth, Skopje

01 - 31 Mar

ТЕАТАР ЗА ДЕЦА И МЛАДИНЦИ

Event details

Date (start) 01-03-2019
Date (end) 31-03-2019
City Skopje
Time (start)

Event map

ТЕАТАР ЗА ДЕЦА И МЛАДИНЦИ

ТЕАТАРОТ ГО ЗАДРЖУВА ПРАВОТО ЗА ПРОМЕНА НА РЕПЕРТОАРОТ

Замена на купените online ваучери се врши на билетарата во Театар за деца и младинци од вторник до недела.

Tickets

 • Петар Пан

  Buy tickets

  19:00, 01-03-2019 Price: 200ден.

 • Мачорот во чизми

  Buy tickets

  19:00, 02-03-2019 Price: 200ден.

 • Пипи Долгиот Чорап

  Buy tickets

  12:30, 03-03-2019 Price: 200ден.

 • Волшебната Флејта

  Buy tickets

  19:00, 08-03-2019 Price: 200ден.

 • Дванаесетте месеци

  Buy tickets

  19:00, 09-03-2019 Price: 200ден.

 • Тоби

  Buy tickets

  12:30, 10-03-2019 Price: 200ден.

 • Оливер Твист

  Buy tickets

  19:00, 15-03-2019 Price: 200ден.

 • Мачорот во чизми

  Buy tickets

  19:00, 16-03-2019 Price: 200ден.

 • Сонот на Вилијам

  Buy tickets

  12:30, 17-03-2019 Price: 200ден.

 • Еднаш свет изградив

  Buy tickets

  20:00, 20-03-2019 Price: 200ден.

 • Пепелашка

  Buy tickets

  19:00, 21-03-2019 Price: 200ден.

 • Гига Мега Бајка

  Buy tickets

  19:00, 22-03-2019 Price: 200ден.

 • Волшебникот од ОЗ

  Buy tickets

  19:00, 23-03-2019 Price: 200ден.

 • Малата Сирена

  Buy tickets

  12:30, 24-03-2019 Price: 200ден.

 • Снежната Кралица

  Buy tickets

  19:00, 28-03-2019 Price: 200ден.

 • Малата Сирена

  Buy tickets

  19:00, 29-03-2019 Price: 200ден.

 • Црвенкапа

  Buy tickets

  19:00, 30-03-2019 Price: 200ден.

 • Цветната Улица

  Buy tickets

  12:30, 31-03-2019 Price: 200ден.