SKOPJE SHAKE

Финалето на летната SHAKE турнеја ќе се оддржи на 7ми септември (среда) на сосема нова локација, на врвот на катната гаража во Skopje City Mall!  Како специјално засилување на екипата директно од Загреб ни се приклучува Hiljson Mandela, човекот кој го дропна албумот на годината на балканската трап сцена. Покрај него, во живо ќе настапат … Continue reading SKOPJE SHAKE