SKOPJE SHAKE

Skopje City Mall (Rooftop), Skopje

21:00

07 Sep

SKOPJE SHAKE

Event details

Date (start) 07-09-2022
City Skopje
Time (start) 21:00

Event map

SKOPJE SHAKE

Финалето на летната SHAKE турнеја ќе се оддржи на 7ми септември (среда) на сосема нова локација, на врвот на катната гаража во Skopje City Mall! 🔥

Како специјално засилување на екипата директно од Загреб ни се приклучува Hiljson Mandela, човекот кој го дропна албумот на годината на балканската трап сцена. Покрај него, во живо ќе настапат и Young Dadi, Bon Praskiza, Sexy Marsa и Donplaya, а нашата екипа е задолжена за диџејската поддршка низ целиот настан.

Набавете ја својата карта навремено и се гледаме на rooftop во Skopje City Mall на 7ми септември – среда (четврток е неработен ден 😉)

SKOPJE SHAKE ⚡ 07.09.2022

powered by Skopje City Mall

Tickets

Tickets shops

СКОПЈЕ

LITERATURA.MK – EAST GATE MALL
LITERATURA.MK – VERO JUMBO
LITERATURA.MK – ГТЦ ПРИЗЕМЈЕ
LITERATURA.MK – Ул. Македонија
LITERATURA.MK – RAMSTORE MALL
LITERATURA.MK – ТЦ БУЊАКОВЕЦ
LITERATURA.MK – SKOPJE CITY MALL
ЈУГОТОН – ГТЦ 1 кат

ВЕЛЕС

УНИСОН – Благој Ѓорев 9

РАДОВИШ

HALKIDIKI TRAVEL- Партизанска бр. 43

ПРИЛЕП

T.A. БРАН – Пере Тошев 75

СТРУМИЦА

ТА САФАРИ – ул. Благој Јанков Мучето бр. 2
LITERATURA.MK – Благој Јанков Мучето бр. 4

КУМАНОВО

Кафе Бар АГОРА – T.Ц. Гарнизон

МАКЕДОНСКА КАМЕНИЦА

CLIFF OF MOHER PUB – Маршал Тито

БИТОЛА

TOBACCO BROTHERS – Широк Сокак
LITERATURA.MK 2 – Широк Сокак 40

ГОСТИВАР

TOBACCO BNB – ул ЈНА бр.1
ВОНА ПЕТ – ул. Живко Брајковски 15

ТЕТОВО

ГРАНД ТОБАКО – Ул. 29 Ноември бр.107 лок бр.2
ТОБАКО МОНАКО – ул. Илинденска 176

ОХРИД

TA ВИС ПОЈ – Бул. Македонски Просветители бр.1

ПРИШТИНА

RAVE TRAVEL – PRISTINA – Fehmi Agani Street 20
rave-travel.com