5 години „Сакам Пиво“ + Крафтинг Пивски Салон 2019 (2-1)

Музеј на Македонија – ( Плато пред Куршумли Ан ), Skopje

12:00 20:00

18 May

5 години „Сакам Пиво“ + Крафтинг Пивски Салон 2019 (2-1)

Event details

Date (start) 18-05-2019
City Skopje
Time (start) 12:00
Time (end) 20:00

Event map

Приложете го вашиот пдф ваучер при влез на настанот и добијте брендирана чаша за дегустација на пиво. Билетите може да ги набавите и на денот на настанот ( на врата ), по цена од 250 денари

Порталот за промоција на пивото и пивската култура во Македонија ја прославува својата 5 годишнина од своите активности. За таа цел на 18ти мај е предвидена првата јавна промоција на порталот и првата голема пивска забава на отворено.
Локални пивари, увозници, крафт пивари, занаетчиски пивари, увозници на суровини, специјализирани пабови,
одлична храна, и супер музика и дружење. се на едно место и само во еден ден.
СЕКОЈ ИМА ПРАВО НА ДОБРО ПИВО,
НО НЕ ЗАБОРАВАЈ КОНЗУМИРАЈ ОДГОВОРНО И КВАЛИТЕТНО И ВРАТИ СЕ БЕЗБЕДНО.
билетите по цена од 200/250 ден може да ги купите преку мрежата мктикетс , со влезницата добивате чаша на самиот влез на настанот која што може да ја користите во текот на настанот за дегустација на пива (250мл) и задржите за спомен и а добивате и бесплатно пиво од одредени штандови.
постои можност и да си купите цело шише доколку ви се допаѓа некое од домашните производители на пиво. донација е од 100 ден.
ОРГАНИЗАТОР:
sakampivo.mk – портал за промоција на пивото и пивската култура во Македонија
пријавување и информации на емаил:
info@sakampivo.mk

Tickets