ДЕТСКИ ФЕСТИВАЛ ПОТОЧИЊА

National Opera and Ballet, Skopje

11:00 20:00

21 - 22 Mar

ДЕТСКИ ФЕСТИВАЛ ПОТОЧИЊА

Event details

Date (start) 21-03-2020
Date (end) 22-03-2020
City Skopje
Time (start) 11:00
Time (end) 20:00

Event map

ДЕТСКИ ФЕСТИВАЛ ПОТОЧИЊА

ПОТОЧИЊА 2020 НА 21. И 22. МАРТ ВО МАКЕДОНСКА ОПЕРА И БАЛЕТ!

Најмили дечиња, весели другарчиња, Argeta Junior Ви го претставува најновото 17. издание на Детскиот фестивал Поточиња. Разиграни, распеани, на сцената единствени, нашите Поточиња се подготвени да приредат уште една голема забава. Со нетрпение очекуваме да ги претставиме новите песни и да ги презентираме изненадувањата наменети за целата публика.

ПОТОЧИЊА 2020 во Македонска опера и балет на 21. и 22. март со претстави од 11:00, 13:00 и 18:00 часот во двата дена.

Пролетта нека започне со песна!

Tickets

 • Стандарден билет

  Buy tickets

  11:00, 21-03-2020 Price: 250ден.

 • Стандарден билет

  Buy tickets

  13:00, 21-03-2020 Price: 250ден.

 • Стандарден билет

  Buy tickets

  18:00, 21-03-2020 Price: 250ден.

 • Стандарден билет

  Buy tickets

  11:00, 22-03-2020 Price: 250ден.

 • Стандарден билет

  Buy tickets

  13:00, 22-03-2020 Price: 250ден.

 • Стандарден билет

  Buy tickets

  18:00, 22-03-2020 Price: 250ден.

Tickets shops

all