Финале на Куп на Македонија

National Arena Todor Proeski, Skopje

18:00

20 May

Финале на Куп на Македонија

Event details

Date (start) 20-05-2022
City Skopje
Time (start) 18:00

Event map

Финале на Куп на Македонија

ФК Македонија Ѓорче Петров – ФК Силекс

 

Финалето на фудбалскиот Куп на Македонија ќе се одигра на 20ти Мај во 18:00 часот, на националната арена Тодор Проески

Tickets