Lovefest 2021

Park Jezero, Vrnjacka Banja

05 - 07 Aug

Lovefest 2021

Event details

Date (start) 05-08-2021
Date (end) 07-08-2021
Location Park Jezero
City Vrnjacka Banja
Time (start)

Event map

Lovefest 2021

Време е да се вратиме во живот!

 

Јубилејното 15-то издание на Lovefest ова лето ќе се одржи од 5ти до 7ми август во Врњачка Бања. Како и претходните години, фестивалот на пет сцени ќе претстави преку 60 изведувачи и големи светски имиња од електронската музика.

 

FLASH SALE

Tickets

  • Festival ticket

    Buy tickets

    05-08-2021 Price: 2110ден.

  • VIP ticket

    Buy tickets

    05-08-2021 Price: 4280ден.