D FESTIVAL 2019

DOJRAN, Дојран

12 - 14 Jul

D FESTIVAL 2019

Event details

Date (start) 12-07-2019
Date (end) 14-07-2019
Location DOJRAN
City Дојран
Time (start)

Event map

ПРВИТЕ И НАЈПОВОЛНИ БИЛЕТИ ВО ПРОДАЖБА ОД СРЕДА 23.01.2019! Let D FIESTA begin! \o/

Датумот за 9-тиот Д Фестивал е закажан и време е да го разбудите фестивалскиот дух, многу новости се пред нас… Од 12-ти до 14-ти јули, повторно се собираме во Дојран за единствената вистинска фестивалска авантура кај нас!

Tickets

  • Фестивалски + Камп место

    Buy tickets

    12-07-2019 Price: 650ден.

  • Фестивалски

    Buy tickets

    12-07-2019 Price: 600ден.

Artists list

NOISIA

NOISIAHolland

Светските bass суперѕвезди и трикратни сопственици на Beatport наградите за најдобар d'n'b состав, со својот DJ set ќе ја предводат програмата на Main Stage во сабота, 13-ти јули.

Спреми се, синонимот за музичка прогресивност, техничка иновативност и безмилосна контрола на квалитетот доаѓа во Дојран

NAPALM DEATH

NAPALM DEATHUK

Еден од најзначајните метал бендови во светот, пионерите на grindcore сцената со речиси 40 години кариера, ќе настапат на главната бина на #Дфестивал!

Tickets shops

all