Д ФЕСТИВАЛ 4+1

DOJRAN, Дојран

12 - 14 Jul

Д ФЕСТИВАЛ 4+1

Event details

Date (start) 12-07-2019
Date (end) 14-07-2019
Location DOJRAN
City Дојран
Time (start)

Event map

Д ФЕСТИВАЛ 4+1

Одберете четири (4) билети и петтиот ќе го добиете гратис

4+1! 🎉 Ако немаш билет за Д Фестивал 2019, сега е идеално време да ја собереш екипата затоа што за четири купени билети добивате уште еден на подарок! 🎁🎊🤝💕

Најдругарската понуда на #ДФестивал е активна онлајн и во ограничен број.

Tickets

  • 4+1 ГРАТИС

    Buy tickets

    3 дена + камп, 12-07-2019 Price: 3400ден.

  • 4+1 ГРАТИС

    Buy tickets

    3 дена, 12-07-2019 Price: 3200ден.