Д Фестивал 2022 – фествалски билет + кампување

DOJRAN, Дојран

01 - 03 Jul

Д Фестивал 2022 – фествалски билет + кампување

Event details

Date (start) 01-07-2022
Date (end) 03-07-2022
Location DOJRAN
City Дојран
Time (start)

Event map

Д Фестивал 2022 – фествалски билет + кампување

Д ФЕСТИВАЛ 2022
Од 1 до 3 јули, во Дојран

Резервирајте го датумот за најпозитивните три дена ова лето, за музика, за љубов, за Д градот на единствената фестивалска авантура во Македонија.

950 ден. (тридневен фестивалски билет за цела програма + камп место)

Д лето во најава! Подгответе се за брза реакција, првите Ран Корморан билети се само во ограничен број и само онлајн

Фестивалскиот билет + кампување, пристап до сите бини и целосната програма на фестивалот

Овозможува пристап во зоната од кампот назначена преноќување

Tickets

  • Фестивалски билет + камп место

    Buy tickets

    тридневен фестивалски билет за цела програма + камп место, 01-07-2022 Price: 950ден.

Artists list

Marky Ramone

Marky RamoneUSA

Долгоочекуваниот настап е официјално потврден за ова лето: тапанарот на Ramones, добитник на Греми награда за животно дело и член во Рокенрол-Куќата на славните, Marky Ramone со својот бенд Blitzkrieg ни се придружува на Главна бина.

Tickets shops

Dfestival2022