DEVITO

Handball field Bitola, Bitola

20:00

16 Jun

DEVITO

Event details

Date (start) 16-06-2022
City Bitola
Time (start) 20:00

Event map

DEVITO

Еден од моментално најактуелните млади артисти во регионот, мистериозниот Девито за прв пат со свој концерт во Битола ! Раперот кој се прослави со хитовите како „Uh“, „Aligatori“, „Oduzet“, „Barbie“, „Vudu“ ,”Roze”, “Mame mi”…и многу други, доаѓа на 16-ти јуни на Ракометното игралиште да ја “запали“ Битола. Маската е негов заштитен знак а речиси секоја нова песна во рекордно време добива милионски прегледи и брзо го обезбедува своето место во трендингот на YouTube и топ листите низ регионот. На 16-ти јуни, најдобрата забава во градот и околината со сигурност ќе биде на Ракометно ! Ве очекуваме во голем број заедно да го запознаеме ликот под маската и псевдонимот Девито. Пред настапот на ѕвездата на вечерта,  Ве очекуваат DJ Ace Mice и DJ Chico кои ќе загреваат атмосферта пред спектаклот кој следува.

Tickets