ТЕАТАР КОМЕДИЈА – РЕПЕРТОАР ЗА МЕСЕЦ ФЕВРУАРИ

Theater of Comedy, Skopje

20:00

01 - 17 Feb

ТЕАТАР КОМЕДИЈА – РЕПЕРТОАР ЗА МЕСЕЦ ФЕВРУАРИ

Event details

Date (start) 01-02-2019
Date (end) 17-02-2019
City Skopje
Time (start) 20:00

Event map

ТЕАТАР КОМЕДИЈА – РЕПЕРТОАР ЗА МЕСЕЦ ФЕВРУАРИ

Поради прогласувањето на 14-ти и 15-ти февруари за денови на жалост,  претставата Вардарски Пастуви што беше закажана за 15.02.2019 е одложена за 16.02.2019 – сабота.

Истите ваучери ќе важат за новиот датум, потребно е само да ги отпечатите и приложите на влез. Доколку новиот датум не Ви одговара, потребно е да се јавите или отидете на билетара за да подигнете карти за замена, за некоја од претставите од репертоарот на Театар Комедија.

Билетарница:+389 2 311 9990

+389 71 330 233

ТЕАТАРОТ ГО ЗАДРЖУВА ПРАВОТО ЗА ПРОМЕНА НА РЕПЕРТОАРОТ

Почеток на претставите: 20:00 часот

Tickets

 • Нема да платам

  Buy tickets

  01-02-2019 Price: 300ден.

 • Вардарски Пастуви

  Buy tickets

  02-02-2019 Price: 300ден.

 • Викенд на мртовци

  Buy tickets

  05-01-2019 Price: 300ден.

 • Не сега драга

  Buy tickets

  06-02-2019 Price: 300ден.

 • Жена ми се вика Борис

  Buy tickets

  08-02-2019 Price: 300ден.

 • Стјуардеси

  Buy tickets

  09-02-2019 Price: 300ден.

 • Не сега драга

  Buy tickets

  12-02-2019 Price: 300ден.

 • Дони Дарк

  Buy tickets

  13-02-2019 Price: 300ден.

 • Вардарски Пастуви

  Buy tickets

  16-02-2019 Price: 300ден.